Klimaatmars 2022

19 juni Rotterdam

Klimaatmars Rotterdam 2022

Geen woorden maar daden

De klimaatcrisis is nu. Hitterecords sneuvelen keer op keer, met als gevolg diepgaande veranderingen voor al het leven op aarde. Toch kiest Kabinet Rutte IV wéér de kant van degenen die voor de klimaatcrisis verantwoordelijk zijn.


Dit moet nu stoppen: zonder de oorzaken van de klimaatcrisis aan te pakken, blijven we namelijk niet onder 1,5 graad opwarming.


Op zondag 19 juni gaan we daarom massaal de straat op voor een Klimaatmars in Rotterdam. Gezamenlijk kunnen we de klimaatcrisis bestrijden en tegelijkertijd iedereen in Nederland en daarbuiten een waardig bestaan geven. De oplossingen ligger er, nu de actie nog.


Klimaatmars 2021

6 november Amsterdam

De klimaatcrisis is nu.

Steeds meer mensen worden getroffen door bosbranden, overstromingen en hongersnood en het Kabinet doet al jaren te weinig. Daarom gingen we zaterdag 6 november massaal de straat op tijdens de Klimaatmars 2021 in Amsterdam.


Meer dan 40.000 deelnemers deden mee aan de Klimaatmars 2021 in Amsterdam en eisten van het kabinet dat ze in actie komt met ambitieuze en eerlijke klimaatplannen voor een weerbaar heden en een leefbare toekomst. Samen kunnen we de schade beperken en bouwen aan een beter bestaan.  Omdat iedere seconde telt, gaan we ook na de Klimaatmars door met actievoeren voor een leefbaar klimaat. En jouw deelname is natuurlijk onwijs belangrijk! Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van grote acties en bekijk bij welke lokale groepen je je kunt aansluiten: www.klimaatmars2021.nl