KLIMAATMARS

14 maart 2021

Jouw stem is van levensbelang. Laat je horen op de klimaatmars 14 maart!

De Arnhemse Klimaatmars 2021


De klimaatcrisis is de grootste bedreiging van onze tijd. We moeten nu samen het roer omgooien. Blijven we kiezen voor verwoeste oogsten, dodelijke hittegolven en watertekorten, in binnen- en buitenland? Of kiezen we nu voor vruchtbare grond, schone lucht en voldoende drinkwater?


Laten we de miljardensteun die nu is vrijgemaakt gebruiken om Nederland eerlijker en groener te maken. De overheid geeft miljarden euro’s aan grote vervuilende bedrijven in de vorm van subsidies, leningen en belastingvoordelen. Dit gaat ten koste van gezinnen en kleine ondernemers. De overheid kan ons belastinggeld maar 1 keer uitgeven. Nu maakt ons belastinggeld de klimaatcrisis erger. Dat moet anders.


Wij eisen dat de overheid het roer omgooit en bedrijven dwingt zelf te betalen voor de klimaatschade die ze aanrichten, in binnen- en buitenland. De overheid moet erop toezien dat bedrijven hun verantwoordelijk nemen om te verduurzamen. Op eigen kosten. Wij kiezen mensen boven vervuilende bedrijven.


Wij eisen echte oplossingen en eerlijk herstel. Op 17 maart zijn de verkiezingen. Op 14 maart laten wij van ons horen. Een eerlijk klimaatbeleid komt er niet zomaar. Jouw stem is van levensbelang. App of bel je vrienden en doe mee met de Klimaatmars in Arnhem.


Samen zorgen wij dat iedereen kiest voor klimaat! Meer informatie over de landelijke Klimaatmars vind je op www.klimaatmars2021.nl


MELD JE AAN VOOR DE ARNHEMSE KLIMAATMARS 2021De klimaatmars gaat door! Dit jaar organiseert de Klimaatmars Coalitie evenementen door het land heen. Zo kunnen we op een veilige manier samen strijden voor een beter klimaat. Want ook tijdens de coronacrisis moeten we die andere crisis, de klimaatcrisis, niet vergeten. Ben jij er bij op 14 maart bij in Arnhem? Leuk! Meld je direct aan!


Met jouw donatie maken we de Klimaatmars mogelijk.

Help ons een handje mee om de kosten van de Klimaatmars te betalen en maak een kleine donatie. Elke cent gaat rechtstreeks naar de Klimaatmars.


Vermelding:     Klimaatmars 2021

Account:           EDSP ECO
IBAN:                 NL93 TRIO 0788 8220 55


Of gebruik PayPal